weekendje met mijn kleine zusje
Vrijdag kwam mijn kleine zusje helemaal in haar eentje naar Engeland gevlogen om mij op te zoeken. Ik ben haar 's middags op gaan halen in High Wycombe met Jolijn want een vriend van haar had precies dezelfde vlucht en bus als Noale. Dus wij helemaal zenuwachtig wachten op de bus, komt hij een kwartier te laat. Daar wordt je niet blij van. Maar ik was wel heel blij toen ik Noale (helemaal heel) uit de bus zag stappen. We zijn lekker een broodje gaan halen en wat gaan drinken bij de Starbucks, want ze had van de zenuwen de hele dag nog niks gegeten. Daarna hebben we nog wat rond gekeken in winkels en wat oud geld om gewisseld. Om 3 uur namen we de bus naar huis. En 's avonds hebben we gezellig met mijn hostfamily gegeten en heeft Noale jip & janneke kadootjes uitgedeeld wat de kinderen heel blij en over enthaussiast maakte!
Zaterdag zijn we vroeg op gestaan en met de bus naar Oxford vertrokken. Toen we daar aan kwamen bleek het een speciale dag te zijn: Alice Day. Omdat het verhaal Alice in wonderland 150 jaar geleden verzonnen is. Heel grappig met allemaal verklede mensen op straat en wat speciale activiteiten. We hebben heel veel gezien en heeeeel veel gekocht. We zijn in een kerk geweest en daarna in de kerktoren, wat best wel eng was. Er werd gebouwd aan de kerk en daardoor was er een vervangende trap met allemaal gaten er in, heel fijn... We hebben nog een universiteit aan de van binnen gezien en hebben een hele grote boekwinkel gezien en natuurlijk lekker veel boeken gekocht. Heel handig voor in mijn koffer als ik naar huis ga, maar ik kon het niet laten. Onder tussen regende het de hele tijd en toen we eindelijk besloten om een paraplu te kopen stopte het natuurlijk met regenen en hebben we het de rest van de dag niet meer nodig gehad. Daarna hebben we nog wat geshopt en zijn we met de bus terug naar Wycombe gegaan. Daar hebben we lekker garlic bread en pizza gegeten. En daarna naar bed want we waren doodmoe en hadden pijn in onze voetjes.
De dag daarna zijn we weer redelijk vroeg op gestaan en zijn we met Anne en Suzan naar London gegaan. In London zijn we gesplitst en zijn Noale en ik naar Nothing Hill en Camden Market geweest, waar we ook lekker veel gekocht hebben en onze paraplu hebben gebruikt! Het metro station in Camden was op de terug weg gesloten waardoor we met een bus moesten en daar zijn we bijna een uur in blijven zitten, want het zat wel lekker. En we zaten heeeeeelemaal voorin de dubbeldekker! Daarna hebben we wat eten gekocht in de supermarkt en zijn we naar huis gegaan (weer met Suzan en Anne). Thuis hebben we gegeten en een filmpje gekeken en daarna weer lekker geslapen.
En toen was het alweer maandag tijd om weer aan het werk te gaan, maar ook de dag dat Noale weer naar huis ging. We hebben 's ochtends samen Oscar naar school gebracht en 's middags Marcel op gehaald van de kinderopvang. En na een knuffel van Marcel en mij stapte Noale in de taxi naar het busstation. En dat was alweer een leuk weekend voorbij.Nog maar twee weekends te gaan en dan is het alweer voorbij. Hoe dichterbij het komt hoe moeilijker ik het vind worden. Ik ben aan het bedenken hoe ik mijn 3 kleine ettertjes allemaal ik mijn koffer krijg gepropt.
Hey grote zus,
Het is een super leuk weekend geweest. En ik denk dat als je ze in je koffer wilt proppen je dan wel wat schoenen en boeken thuis moet laten...
Xje van je hele kleine inimini zusje
Wat fijn dat jij en Noale het zo gezellig hebben gehad afgelopen weekend. Misschien iets om vaker te doen??
Nog maar een paar weken en dan ben je weer thuis : )
kus mama
wat een leuk verhaal weer, jullie hebben het ergggg gezellig gehad en dat is leuk om te lezen
nog effekes liloe, en die kleine ettertjes aghhhh
nog even veel kroelen en leuke dingen met ze doen
xje
Jeetje liloe wat gaat het snel joh!
Je zult ze inderdaad wel heel erg gaan missen, dus geniet nog maar extra van ze & geef ze heel veel knuffels! :)
Tot snel!
Dikke knuffel & kus
Hoi Liloe
Dat was mooi meegenomen dat Noale helemaal heel was aangekomen.
Fijn dat jullie het saampjes zo leuk en gezellig gehad hebben. Heel leuk om te lezen. XXje