Mama en Ineke in London
Het is alweer een maand geleden dat ik wat geschreven heb. Dus het wordt wel weer eens tijd. Ik heb de afgelopen weken juist wel veel gedaan dat de moeite waard is om te vertellen, maar kon mezelf er gewoon niet toe zetten om een blog te gaan schrijven.
3 weken geleden zat ik nog gezellig met Jolijn en Suzan in het zonnetje in het park te picknicken. Eerst in wycombe en daarna ook nog eens in London met vrienden van Jolijn. En toen werd het weer slecht weer. Beetje jammer want ik had zo gehoop dat het mooi weer zou zijn als mama en Ineke zouden komen.
Gelukkig was het de zaterdag dat ik naar London ging droog. Ik vertrok al heel vroeg naar London en op het treinstation kwam ik Jolijn der jas aan had. Had de avond er voor de verkeerde jas mee genomen en kwam daar pas op het treinstation achter omdat de rits op de verkeerde plek zat. Hoe stom kan je zijn? De reis naar London verliep heel goed en ik was optijd in London. Daar stond mama op me te wachten. We zijn samen naar het hotel gelopen om mijn spullen weg te leggen en daar was Ineke ook. Aan gekomen kreeg ik hele mooie oranje spullen (waar ik me afgelopen zaterdag een beetje voor schaamde) en een Jip & Janneke boek, in het Engels, waar Oscar inmiddels helemaal verslaafd aan is.
Daarna zijn we met de bus naar Harolds gegaan. Waar ik de meest dure sieraden en avondjurken heb gezien, maar wel ontzettend mooi. Helaas mocht ik geen avondjurk hebben en ik had geen geld op het zelf te kopen, want ik ben maar een arm au pairtje. Na Harolds zijn we naar het Modern Tate museum geweest. Waar we de tentoonstelling van Damien Hirst hebben bekeken. Dat was erg bijzonder en appart. Een hoop dieren op sterk water, sigretten peuken en stippen. Het meest smerige vond ik het afgehakte koeien hoofd met levende en dode vliegen. Niet echt mijn kunst, maar ik kan nu wel zeggen dat ik het gezien heb. En de schedel met diamanten vond ik niet echt vervelend om naar te kijken.
De volgende dag zijn we naar Notting Hill geweest. Waar we lekker hebben rond gekeken in alle kleine gezellige winkeltjes. En daarna was het alweer tijd om naar de boottocht voor de koningin te gaan op de theems. We waren optijd en we hoorden een hoop gejuich toen de koningin en familie voor bij vaarden, maar we hebben haar niet gezien, want het was belachelijk druk. Door middel van een groot scherm zagen we dat ze voorbij de brug vaarden waar wij op stonden. En toen begon het te regenen. Het goot. En het was zo druk bij het metro station en de bus halte dat we zeker een uur door de regen hebben gelopen, voor we een bus hadden die ons 'ergens' heen bracht. Uiteindelijk kwamen we in Piccadilly Circus en hebben we daar gegeten. Na het eten ben ik in tranen uit gebarste omdat het alweer tijd was om naar huis te gaan. Mamma en Ineke hebben me naar het treinstation gebracht, waar we afscheid namen en toen moest ik naar huis. Vanaf het station in wycombe heb ik een taxi naar Suzan genomen om nog even gezellig met Suzan en Jolijn te kletsen voor ik naar huis ging. (en om Jolijn haar jas terug te geven en de mijne op te halen) Plus Jolijn ging een weekje naar huis en ik moest natuurlijk wel even gedag zeggen.
Omdat het een speciaal jubileum weekend was, was ik maandag en dinsdag ook vrij die heb ik voornamelijk bij Suzan doorgebracht door films in bed te kijken. Dit weekend heb ik gezellig met Suzan bij the Crown gelunchd en zijn we twee keer naar de bioscoop geweest en hebben we twee hele goede films gezien. Geen verkeerd weekend dus :) Op de voetbal wedstrijd na, maar daar hebben we het maar niet over.
Morgen is een belangrijke dag. Een dag waar Oscar al sinds december om loopt te zeuren. Zijn verjaardag.. En ik krijg het elke 20 seconden te horen. Morgen is ook de dag van de belangrijke wedstrijd Holland-Germany. We gaan met z'n alle kijken Nederlands en Duits. Hopelijk hoef ik me dit keer niet te schamen.
Harolds? Hehe ik dacht dat 't warenhuis Harrods heette!
hoii liloe wat leuk om weer van je te horen,
enne als je zo lang niets schrijf is het des te meer wat wij kunnen lezen, want wat heb je weer een hoop meegemaakt, je hebt dus wel echt dat feest van de queen ,meegemaakt das bijzonder hoor
ik heb alleen de beelden op tv gezien
heb je nog wat meegekregen van het concert???
die tentoonstelling daar heb ik laatst van alles over gehoord en gezien, ik vond toen de haai heel apart, heb je die gezien de haai op sterk water...!!?!?!
enne voor morgen, viva holandiaaaaaaaaaaa
hup holland hup hahahaha ga je in een kroegje-pub kijken??
liefs mloes
Wat hebben we veel gedaan hè, in die twee dagen!? Ik vond het erg gezellig. Zelfs de regen op zondag middag had wel wat. En dan nog de foto van jou samen met prins Haryr ; ) Nou dat weekend vergeten we nooit meer.
Knuffel van mama
Echt leuk om weer wat te lezen! :)
Je doet zoveel leuke dingen! :D
Veel plezier morgen, en ik hoop ook heel erg dat we ons niet hoeven te schamen morgen.
Dikke kus.
ha liloe
ik weet eigenlijk niet wat ik schrijven moet, maar aangezien jij de moeite hebt genomen om het te doen kan ik niet achter blijven natuurlijk. nederland heeft ons deze keer wel in ons hempie laten staan tot 2x toe. durf je je gezicht nog te laten zien in de pub of loop je er nou met een boogje omheen.
nou dat was het weer.
groetjes
Wat leuk om weer wat van je te lezen. Wij zijn ook weer terug van vakantie. Jammer dat het oranje hoedje niet heeft geholpen maar denk dat hij wel leuk stond (jij kan toch alles hebben!!!)
Was de verjaardag van Oscar gezellig? Dikke kus Lilian