Bath & Stonehedge
Oscar zijn verjaardag was helemaal leuk. Oscar was natuurlijk net een stuiterbal, want hij kreeg kadootjes en zoetigheid!! 'S ochtends kreeg hij een speciaal ontbijt en een klein en nuttig kadootje van zijn vader en moeder. Een chelsea tenue en hij kon het 's middags al gelijk lekker vies maken want hij had voetbal op school. Na school had ik niet 1 kleine stuiterbal, maar 2 want Marcel was ook ontzettend enthaussiast. Helaas moesten we wel even op de rest van de familie wachten voordat we verder konden gaan met Oscar zijn verjaardag. Toen Odile en later ook Douglas eindelijk thuis kwamen, zaten Oscar en Marcel al ruim een kwartier aan de keukentafel te wachten. En voor het eten mocht Oscar mijn kadootjes open maken. Die natuurlijk super koel waren!! Na een lekker maaltijd, kwam eindelijk de taart met kaarsjes. Die heel eerlijk verdeeld werd door Oscar en Marcel. Oscar een de ene helft en Marcel de andere helft en de rest kreeg allemaal een kruimeltje om te proeven. 'S avonds zei Oscar tegen zijn moeder, dat het de beste verjaardag ooit was en dat hij al zijn kadootjes heel erg leuk vond.
Dit weekend waren Suzan haar vader en zus gezellig in de buurt. Wat natuurlijk voor Suzan heel leuk was, maar ook voor Jolijn en mij. Want zaterdag zijn we met de auto naar Bath gegaan. Een oud plaatsjes met Romeinse badhuizen. We hebben daar een tijdje rond gelopen en hebben het museum van Jane Austen en een kerk bewonderd. Toen we de badhuizen wilde bekijken vonden we het toch een beetje duur worden. Op de terug weg zijn we langs Stonehedge gegaan. Dat hele beroemde Engelse monument met heel veel vreemde verhalen. Maar waar het op neer komt is dit: een paar oude afgebrokkelde stenen op een grasveld met een hoop apparte mensen er omheen. Het was veel kleiner dan ik had verwacht, maar ik ben wel blij dat ik het gezien heb. Ik kan nu te minste zeggen dat ik naar stonehedge ben geweest.
Zondag ben ik met Jolijn en Linette (die we in de bus tegen kwamen) wezen winkelen in Wycobme, ook leuk! Daarna heb ik met Jolijn bij de Horse & Jockey gegeten waar we Maren en Melanie tegen kwamen. En met hun zijn we naar de voetbal vereniging gegaan om voetbal te kijken (heel verassend). Het was een hele lange wedstrijd, maar uiteindelijk (zoals jullie waarschijnlijk al weten) bleek Engeland toch niet het beste te zijn en ging Italie door naar de volgende ronden, tegen Duitsland. Toch wel jammer...
Gister (maandag) ging Oscar op schoolreis, waarna hij heel blij en doodmoe was. Een geslaagde schoolreis dus. En vandaag had hij sportdag. En in Engeland is het dan de bedoeling dat ouders (& overige) daar naar komen kijken. Dus ik heb Oscar keihard zien sprinten en na school liet hij me trots zijn stickers zien, met 1 keer eerste en 1 keer tweede erop. Zijn dag kon niet meer stuk.
Morgen komt er weer visite. Voor 3 weken dit keer. De moeder van Douglas komt over uit Nieuw Zeeland. Ik ben wel heel benieuwd, maar ik vind 3 weken wel erg lang. Gelukkig blijft ze niet de hele tijd hier, maar gaat ook bij andere op bezoek. En daardoor is het mogelijk dat mijn allerliefste zusje een weekendje bij mij in Penn komt. Over anderhalve week al!! En daarna is het voor mij ookal weer bijna tijd om naar huis te gaan. Nu het zo dichtbij komt wil ik eigenlijk niet meer. Ik ga mijn kleine ettertjes wel heel erg missen ben ik bang.Maar ik heb nog bijna 5 weken te gaan.
Aaaah Liloe!
Ik kan me heel goed voorstellen dat je ze gaat missen hoor.
Geniet er nog maar heel erg van! :)
En dan zien wij je eindelijk ook weeeer. :D
Nog heel erg veel plezier de laatste paar weekjes & ook met je zusje natuurlijk!
Knuffels & kusjes uit Holland. :)
Ja zeker ga jij ze missen.
Maar zij jou ook dat weet ik wel zeker.
Wat heerlijk dat je allerliefste zusje ook nog een paar daagjes komt. Dikke kus Lilian
Hè, hè, eindelijk kwam het ervan om je nieuwe verhaal te lezen en de foto's te bekijken. Leuk hoor zo'n onverwacht uitstapje met de auto naar Bath en Stone edge. Dat heb je nu toch maar weer even gezien. En dat allemaal dank zij de vader van Suzan. Leuke foto's !
knuffel mama