Update :)

Het word wel weer eens tijd om een blog te schrijven. De afgelopen weken heb ik niet zoveel mee gemaakt, dus veel er weinig te schrijven, maar dit weekend heb ik weer iets gedaan wat het melden waard is.

Dit weekend waren Suzans moeder en broertje in Engeland, die wilde graag naar Oxford. En omdat Jolijn en ik heel aardig zijn gingen we mee. (ook omdat we zelf wel naar Oxford wilden) We gingen op een zondag en met de taxi. Het begon dus met op de taxi wachten en dat duurde wel even, heerlijk in de regen en de wind. Eenmaal in de taxi ging het wel snel en waren we in 3 kwartier in Oxford, waar het natuurlijk ook regende. Ik moet toegeven dat ik wat minder enthaussiast was toen ik Oxford zag dan de laatste keer. Het was vooral nat en koud. Uiteindelijk heb ik de extra lange rondleiding in de bibliotheek gedaan met Jolijn, waar het lekker warm en vooral droog was! Voor de rest hebben we niet zoveel gedaan en gezien omdat het meeste buiten te zien is.

Ooohh.. laat ik niet vergeten wat te vertellen wat er zaterdag gebeurd is. Ik werd zaterdag ochtend wakker met jeuk. Op mijn hoofd. Dat kan wel eens dacht ik, maar het was wel heel erg. 'S middags ging ik met Jolijn en Suzan naar Wycombe en vertelde Jolijn dat haar hostkinderen luizen hadden... Voel je hem al aan komen? Ik bleef natuurlijk positief. Ik heb geen luizen, heb gewoon last van roos. Dat hield ik best goed voor tot Jolijn ineens een luis uit mijn haar viste. Ik heb me nog nooit zo vies gevoeld. Vreselijk! Ik kon wel huilen en dat heb ik natuurlijk ook weer gedaan. 'S avonds heb ik met assistentie van Noale (via skype) mijn haar gewassen en gekamd. En de volgende ochtend verklaarde Odile me luis vrij! :D Maar elke keer als ik er aan denk krijg ik weer jeuk op mijn hoofd. En ik wed dat je tijdens het lezen van mijn luizen verhaal ook al een paar keer op je hoofd hebt gekrabd.

Maandag was het konninginnendag. En Oscar kwam er achter dat mensen in Nederland 'strange' zijn. Want ze zijn allemaal oranje op konninginnendag. Silly those Dutch people! Het was helemaal raar toen Jolijn en ik Oscar en Gurleen op haalde, want we hadden behalve oranje kleding ook nog een vlaggetjes op onze wangen. Gurleen wilde natuurlijk gelijk ook vlaggetjes, Oscar zei dat het voor meisjes was. Maar zodra Gurleen, Jolijn en Pavan het hoekje om waren, wilde Oscar ze toch ook, overal.. :) En thuis heeft hij zelfs speciaal zijn oranje t-shirt aan getrokken! Zo had ik toch nog een beetje een oranje koninginnendag.

Gister ben ik voor het eerst in Engeland naar de kapper geweest. Vond het dood eng en wist tot de laatste minuut niet wat ik met mijn haar wilde. Uiteindelijk is het weer kort (heel kort!) en was ik er niet heel blij mee. Duimen dat het snel weer aangroeit!

Dit weekend is Renske bij mij!! Voor 4 hele dagen. Heb er heeel veel zin in :) En ik ga jullie zeker vertellen hoe het was!

evelyn

Fijn dat je weer wat laat 'horen' via je weblog want ondanks dat we je pas nog hebben gesproken, staan hier toch weer leuke nieuwtjes in vermeld. Zoals je koninginnedag viering met Oscar. Jullie zagen er mooi uit hoor! Bea kan trots op jullie zijn.
knuffel mams

evelyn

Oh ja, en je haar zit gewoon leuk!! Alleen even opletten of alles de juiste kant op gekamd is ;)

lilian

Hoi.
Gezellig om weer wat van je te lezen.
Ik wil ook wel een foto van je korte haar zien hoor.
En het is weer eens wat anders met een taxi naar Londen. Veel plezier met Renske. Ben benieuwd wat jullie allemaal gaan mee maken. Dikke kus Lilian

annEke

haai liloe.
sorry maar ik heb alleen maar gelachen om je verhaal met die hoofdluis, het is ook zo grappig geschreven,dus het is eigenlijk je eigen schuld (dat ik moest lachen).
voor de rest is het mooi kl*t* natuurlijk.
kus van je lachende tante

Ivana

Aaaaaah! Gelukkig gingen ze zo snel weg!
Ben blij dat je er geen last meer van hebt. :)
Echt heel erg leuk dat renske morgen komt! :D
Heel erg veel plezier samen!

xxxxx

mloes

net als anneke ook wel een beetje gelachen om je engels luis verhaal, ook al is het natuurlijk ongeloofelijk kl#t# natuurlijk!!!!!!
enne leuk dat oscar wat van onze silly people gewoontes nu weet hahahaha, wat een mannetje
heel veel plezier met renske enne ik wil heel graag je nieuwe coupe zien dussuuhhhh fotootje, xxx