Allemaal ziekjes..
Wat zou ik eens schrijven deze keer. Half term is iets anders verlopen dan verwacht, want bijna iedereen was ziek. Maandag was leuk en dinsdag ook, maar s avonds bleek Oscar koorts te hebben net als Marcel en die nacht heb ik enorm overgegeven, altijd fijn :) Dus de volgende dag kon ben ik in mijn bedje gebleven en Oscar ook en ik geloof dat we allebei het grootste gedeelte van de dag geslapen hebben. Odile was thuis om een beetje voor ons te zorgen.
Donderdag voelde ik me nog heel slap want ik had niks gegeten, maar al een stuk beter en ook Oscar voelde zich een stuk beter. Morgane daarin tegen had ook koorts gekregen. Dus drie zieke kindjes thuis, waar ik samen met Douglas voor moest zorgen. Dat viel niet mee, want ook Douglas voelde zich beroerd en ik was nog heel slap en moe.
Vrijdag had Odile vrij genomen om naar London te gaan met Oscar, maar dat ging helaas niet door. Toch was het voor mij een vrij dagje. Ik hoefde alleen maar schoon te maken en te strijken en voor de rest heb ik lekker niks gedaan. Ojaa ik ben met Jolijn naar de pub geweest, want ik zat er even helemaal doorheen. Had al een week niemand gezien. Ik was ziek geweest en eigenlijk wilde ik gewoon dat mijn eigen mama voor me zou zorgen en dat ging natuurlijk niet. Maar nadat ik even het huis uit was geweest voelde ik me al een stuk beter :)
Gister ben ik in de buurt gebleven. We zijn 's middags wezen shoppen in Wycombe en 's avonds naar de bioscoop geweest en hebben we weer gezellig zitten huilen om de film (extremely loud and incredibly close). Ook heb ik de ander nieuwe nederlandse au pair Suzan ontmoet en hebben we veel te veel nederlands gepraat..
Vandaag zijn we gaan bowlen. Wat heel erg grappig en leuk was, want niemand bakte er wat van. Behalve Maren die stiekem een talentje was. Daarna hebben we nog lekker bij McDonalds gegeten, heel gezond, en zijn we naar huis gegaan. Een heel relaxed weekend dus :)
Nu hopen dat ik niet meer ziek wordt, want ik heb het inmiddels wel een beetje gehad met ziek zijn. En mijn pappie, mammie en allerliefste zusje komen over 5 dagen!! Dan moet ik dus tiptop in vorm zijn!
Hoi Liloe, gelukkig zijn 5 dagen wachten maar 1 hand vol.
Veel plezier met je ouders/zusje daar aan de overkant van de Noordzee.
Groetjes van Nel en Louis
Valsspeler! Je mag daar geen Nederlands praten! :p
Veel plezier volgende week!
wat een vervelend weekje hebben jullie allemaal gehad, maarrrr het is bijna zover..... visite super leuk!!!
liefs mloes
Vier nachtjes nog. Kan niet wachten! Zie je op skype. X.
nou liloe toch een leuk vooruitzicht het weekend met pap,mams en zus lief. ik ben reuze benieuwd naar de foto's die eraan komen.
Hoop toch maar dat je nu echt beter bent... Schiet niet echt op daar met alle zieken.:( Geniet van het bezoek uit Nederland!