Home sweet home
En daar ben ik weer, terug in het koude en vooral natte Holland. Ik kan niet zeggen dat ik blij ben het hollandse weer weer mee te maken. Maar ik ben heel blij dat ik al mijn lieve familie en vrienden weer kan zien. Ik heb nog niet iedereen gezien, maar dat komt nog wel!
Donderdag ochtend werd ik heel vroeg door Douglas naar het vliegveld gebracht. En toen hij me bij het vliegveld had afgezet stond ik er alleen voor. Ik weet niet of je ooit op Heathrow bent geweest maar het is HUGE! Ik denk dat mijn terminal, terminal 5, alleen al groter is dan heel Schiphol. Douglas had me in de auto verteld dat hij wel is Hugh Grant had gezien in terminal 5. En aangezien ik nog wat tijd overhad heb ik overal gezocht, maar helaas geen Hugh Grant gespot. Daarna ben ik met een METRO naar mijn gate gegaan. Jaaa.. het is zo groot dat je er niet eens heen kan lopen. Uiteindelijk ben ik zonder moeilijk heden in mijn vliegtuig gekomen en had ik een prachtig uitzicht, want dit keer had ik een window seat!!
Ik zag Schiphol al liggen toen het vliegtuig ineens weer op trok. Shiittt.. dacht ik, wat is er aan de hand. Bleek dat er iemand zo stom was geweest om naar de wc tijdens het landen, terwijl toch altijd uitdrukkelijk wordt gezegt dat je op je plek moet blijven zitten met je gordel om. Dus ik heb Nederland twee keer vanuit de lucht kunnen bewonderen. Al was het de tweede keer al een stuk minder mooi. Toch ben ik heel op het vliegtuig gekomen, alleen wat later dan verwacht. Mijn bagage vinden was ook niet zo makkelijk. Het was hartstikke druk en het duurde zeker een half uur voordat ik eindelijk mijn koffer had (gelukkig was het er maar 1 dit keer). En toen zag ik mama en lilian naar me zwaaien. Zo raar, ik had verwacht dat ik in tranen zou uit barsten, maar het voelde eigenlijk heel gewoon en normaal. We hebben nog even op het vliegveld rondgelopen en wat gedronken bij starbucks. Wat hier trouwens abnormaal duur is! En daarna gingen we lekker naar huis. Thuis aangekomen heb ik heel hard gebeld en gebonkt op de deur, maar Noale die thuis moest zijn, deed niet open. Bleek dat ze in diepe slaap op de bank lag. Ze kwam namelijk ook net terug uit Engeland, met de boot en dat was niet zo'n prettig ritje geweest. Toen ze eenmaal een beetje wakker was, was ze geloof ik wel blij om me te zien. En toen papa thuis kwam werd ik plat gedrukt. Maar het avond eten was eigenlijk heel gewoon, alsof ik nooit ben weg geweest. Alleen mijn hoofd was enorm in de war. Ik moest heel goed nadenken over wat ik zei. Nu gaat dat al wat beter, maar soms is het nog heel vermoeiend.
Ook heb ik de afgelopen dagen al weer veel mensen gezien. Vrijdag ben ik met Renske naar Rotterdam geweest en naar de kapper. Zaterdag ben ik met papa en Noale naar Rotterdam geweest. Zondag ben ik uit eten geweest met mijn oma Riet en familie. Maandag kwam Lori gezellig boerenkool eten. Gister ben ik met Marco en Froukje naar de bioscoop geweest, Puss in Boots! En vandaag kwam Renske gezellig een filmpje kijken en Noale haar haar gedaan voor haar kerstgala van vanavond. Ben vanavond gezellig met mijn papa.
Heb nog meer plannen voor de rest van de week, want ik heb nog lang niet iedereen gezien die ik wil zien!
Ik ben blij dat je weer even terug bent! :)
xxx
Ik ben ook blij dat je weer thuis bent.
WELKOM THUIS LILOE
ik hoop dat ik je nog zie voordat je weer weg gaat
Ja, het viel mee hé op Schiphol dat huilen.
Ik had ook tranen verwacht maar gelukkig dat gebeurde niet.
Vond het heel gezellig en leuk.
Kus aunt Lilian