heimwee en kerstmis
Ik moet toegeven dat ik de afgelopen dagen voor het eerst last had van echte heimwee. Ik voelde me ongelukkig, moe en kon elk moment in tranen uitbarste. Ik miste iedereen zooo erg, vooral mijn ouders en Noale. En ben de dagen gaan aftellen tot kerstmis, wat natuurlijk het slechste is om te doen! (het is nog 36 dagen).
Op een of andere manier was Oscar deze week juist heel leuk en vrolijk tegen me. Hij heeft me gister zelfs een van zijn beste vrienden genoemd. Gelukkig voel ik me nu weer beter! En kan ik er weer tegen aan, maar ik denk dat het me wel heeft uitgeput want ik ben de hele tijd dood moe. Ik mis iedereen nog steeds, maar ik kan er weer meeleven. Tot kerstmis :)
Dinsdag ben ik met Linette naar High Wycombe geweest, om ons boek op te halen. Het vierde deel van Eragon kwam eindelijk uit na 3 jaar, werd dus wel tijd! Ook al vast wat kerstkadootjes gekocht. Overal hangt al kerstversiering in Engeland. Maakt niet uit dat het nog 6/7 weken duurt XD. Het ziet er allemaal heel gezellig uit, je krijgt er echt een kerstgevoel van en er worden ookal een hoop kerstkadootjes gekocht.
Oscar is erg verkouden. Hij hoest, zijn ogen tranen en hij heeft het de hele tijd koud. Heel erg is het niet maar toch vervelend. Ook verteld hij de hele tijd dezelfde dingen. Ik weet niet of dat bij zijn verkoudheid hoord.. Hij blijft maar dingen herhalen, best wel grappig. Douglas vertelde tijdens het avondeten dat ze met kerst met een groot vliegtuig naar Nieuw Zeeland gaan, Odile was daar niet erg blij mee. Want de jongens reageerde iets te enthausiast en nu blijven ze er waarschijnlijk de komende 5 weken over praten en zeuren. Ik vind het stiekem wel grappig.
Odile heeft echt Hollandse kaas voor me gekocht, Goudaaa en Edam :) En het smaakt goed! Ze vond het zelf ook niet slecht zei ze. Ik ben er echt blij mee, nu kan ik weer lekker boterhammetjes met kaas eten. Heb ik best wel gemist. Ik mis alleen de kaasschaaf nu want de kaas met een mes snijden is best wel lastig...
Tot over 36 dagen!! Lots of love :)
lieve zus, je moet wel even doorzetten hoor! ik mis jou ook en ik ben hartstikke trots op je!!!!! ga er nog even tegen aan.
een hele dikke knuffel en kus van je zusje
Als je je kut voelt, dan moet je gewoon ff een potje gaan janken! Dat lucht echt op! Enne, die 36 dagen zijn zo voorbij! En ik blijf reacties posten, want je zei dat je daar blij van werd! :D
hey nichie,
wat een rot gevoelens..........
gelukkig voel je je alweer wat gezelliger, tis ook allemaal wat hé.....
wat er op je af gekomen is de afgelopen weken!
nieuwe omgeving, vreemde mensjes, hele vreemde taal....
maar je doet het allemaal, ben super trots op je
en af en toe aan ons denken en missen ahhhhgggg
vind het wel lief dat je ons zo af en toe mist
en idd wat fiona al schreef, even een flinke jank bui lucht zo op!!!!!!!!!
als je jezelf er maar aan blijft herinneren, hoe speciaal en geweldig het is wat je nu mee maakt!!!
een hele dikke knuffel, en tot over 36 dagen
liefs mloes
heey lieve liloe,
Het komt wel goed het is een super ervaring wat je nu mee maakt maar soms hoort daar gewoon een rotweek bij!! Want je zitnatuurlijk ver van huis. Mischien maakt de hollandse kaas wel wat goed (: En 36 daagjes zijn zo voorbij dat is nog maar een maandje!!
Heeeeel veel liefs
liloe je kan het,als je ziet wat je al allemaal hebt overwonnen dan is heimwee een peuleschil.
veel lachen helpt ook en af en toe lekker huilen kan ook geen kwaad.
en ondertussen is er weer een dag voorbij, je ziet, het gaat razend snel.
liefs je tante
Inderdaad Liloe je kan het. We zijn trots op je.
Wat lief van Odile om kaas voor je te kopen, heerlijk zo'n boterham met kaas. Die mis ik ook altijd met vakantie.
Hele dikke kus lilian