Zielig ziek babytje

pfff.. ik zie dat ik al een hele tijd niet geschreven heb! Wordt dus weer tijd voor een update :) Vorige week was de vakantie die erg leuk maar ook erg vermoeiend was. (foto's van de hele week zijn te zien bij 'vakantieeee') Ik ben blij dat de school weer is begonnen. Nu heb ik tenminste weer wat meer tijd voor mij zelf!

Maandag heb ik het hele huis opgeruimd, dat was hard nodig. Na een week niks te hebben schoongemaakt was het huis een grote puinhoop. Maar na een dag hard werken is het aardig op geknapt. Douglas is al sinds maandag weg. Hij is in Rusland voor zijn werk en komt morgen pas terug. Het is best een lange tijd en de jongens vinden het niet leuk. Vooral Oscar is lastig. Hij luisterd niet naar me en is erg onaardig, maar Odile zegt dat het komt omdat Douglas zo lang weg is. Dus ik hoop dat het daarna beter wordt.

Ook is Morgane al een week lang ziek, wat erg lang is voor een baby. Ze spuugt al haar eten uit. Het is echt heel zielig. Vandaag moest Odile haar ophalen van de nursery en is thuis gebleven. Ze zijn s middags naar de dokter gegaan. Daar werden ze door verwezen naar het ziekenhuis. Odile is nu met Morgane in het ziekenhuis en ik hoop dat alles okee is. Doordat ze naar het ziekenhuis moesten moest ik met de jongens eten en in bed stoppen. Dat was lastig. Tijdens het eten bleven ze niet zitten en renden ze rond. Na het eten keken ze tv en moesten ze zich omkleden. Wat ik ook probeerde Marcel wilde zich niet omkleden dus hij ligt nu met zijn vieze kleding aan in bed. Maar naast dat ging het best goed. We hebben verhaaltjes gelezen, gelachen en een paar foto's gemaakt. :) Altijd leuk!!

Nu ben ik aan het wachten op Odile en Morgane. Ik zit beneden want ik vind het niet prettig om nu boven in mijn kamer te zitten. Ik hoop dat ze snel komen en dat alles goed gaat. Ik hou jullie op de hoogte!!

annEke

nou ik hoop dat het niks ernstigs is.

Ivana

Aaaah! :(
Hopelijk is het niets ernstigs. :o
En hopelijk wordt ze snel beter!

xxxx

Evelyn

Lieve Liloe,
't leven van een au pair valt niet altijd mee hè. Vooral niet als je de boel moet doen en ook nog eens op twee jongetjes moet passen die niet altijd luisteren. In ieder geval hebben ze het naar hun zin op de foto's. Vergeet niet dat jij de baas bent hè. Voor Odile was het fijn dat ze de zorgen voor haar knulletjes aan jou kon overlaten toen zij naar het ziekenhuis moest met Morgan.
Wel heel vervelend en spannend dat Morgan ziek is. Is er al iets meer bekend? Ik hoop dat het meevalt.
Hoor het vanavond wel. kus mama

lilian

Hoi hoi
Hoe is het met baby Morgane.
Xje