London at night!!!!

Ik heb gister heel lang geslapen. Ik ben vrijdag om 9 uur gaan slapen en ik werd de volgende dag om 11 uur wakker, dat is gewoon.. heel veel uur. Meer dan 12! En het is niet te geloven maar ik ben nog steeds moe, maar gelukkig wel al minder en ik voel me ook al stukken beter.

Gister middag ben ik om half 2 vertrokken naar Londen, met Christina, Kubra en Svenja. Dit keer gingen we Londen in het donker bewonderen. Maar toen we aan kwamen was het natuurlijk nog lang niet donker. Dus moesten we nog wat anders doen voordat we Londen s nachts zagen. Shoppen in Oxfort Street :) En dit keer heb ik ook wat gekocht! Een rokje en een blazer en ik heb ze vandaag maar gelijk aan gedaan, anders verdwijnt het weer in mijn kast en zie ik het nooit meer terug. Ik ben alleen een beetje bang dat ik als ik naar huis ga 4 koffers mee moet nemen in plaats van 2.

Na heerlijk in een italiaans restaurantje te hebben gegeten was het eindelijk donker en zijn we met de metro naar de st. Paul kathedraal gegaan. Dat is een prachtig gebouw, en blijkbaarheel beroemd. Toen we daar aankwamen zagen we allemaal tentjes en mensen met boorden, enzo. Er bleek een demonstratie aan de gang te zijn. Waar ze nou precies tegen waren weet ik niet. Ik zag iets over kapitalisme en politieke gevangenen. Ook was het niet eng of gevaarlijk, dus wees niet bang. De mensen die er waren waren met elkaar aan het praten en zongen. Ik denk dat het een soort hippies waren.

Na de kathedraal zijn we naar de brug geweest, waar we vorige week ook waren geweest. Ik noem het 'the walking bridge' omdat ik de echte naam steeds vergeet en het alleen voor voetgangers is :) Daar konden we de London Eye en de Big Ben in het DONKER!! En het was zo mooi. Ik heb geprobeert foto's te maken maar die zijn lang niet zo mooi als dat het in het echt was. Mijn camera is denk ik niet geschikt voor s nachts.

Het was erg gezellig en leuk en ik weet niet hoe het mogelijk is maar toen ik thuis kwam was ik weer doodmoe en ben gelijk in slaap gevallen. Straks ga ik naar High Wycombe met Svenja en ik ga er voor zorgen dat ik dit keer optijd thuis ben. Ik wil weten wat voor leuke dingen ik volgende week allemaal mag gaan doen met Oscar, want het is vakantie :)

Evelyn

Blijkbaar ben je echt niet in orde want je hebt zo lang geslapen. Ik hoop dat je wel wat bent opgeknapt na zo'n heerlijke lange nachtrust. Je wordt nog een echte 'big spender'. Zeg dat maar niet tegen die demonstranten. Ze demonstreren waarschijnlijk tegen de verspilling van het grote geld en de veroorzakers van de huidige crisis. Over de hele wereld wordt namelijk gedemonstreerd, ook in Nederland.
Slaap lekker komende nacht, zodat je de komende week gezond op pad kunt gaan met Oscar.
kus mama

Yett

zooo ik heb alles weer een beetje bijgelezen.. hehe wat doe jij allemaal leuke dingetjes (: !!

Doe oscar maar de groetjes van mij. En londen by night moet echt prachtig zijn!! zo gaaf dat je daar gewoon heen kan gaan (:

ik moet nu naar de les maar we moeten even meeten voor skype!!!!!!! je krijgt een dikke kus van mij !! X

Kim

oeh london by night!! leuk he ;)

oh en de brug die je bedoeld, dat is waarschijnlijk de millenium bridge (A)

veel plezier met Oscar tijdens z'n vakantie :)
xx