lots and lots of pictures
Oscar heeft gister mijn camera ontdekt en hij vind het geweldig. Ik wilde een foto van hem maken om aan jullie te laten zien en toen vroeg hij of hij het ook een keertje mocht proberen. Daarna is hij uren bezig geweest elk klein en groot dingetje in het huis te fotograferen. Zijn speelgoed, alle slaapkamers, de badkamer, de gang, de keuken, ALLES!! Het is heel grappig om te zien hoe hij de foto's maakt. Hij doet het uiterst geconcentreerd en roept bij elke mooie foto, dus bijna elke foto: 'it's a beautiful picture, a beautiful picture'.
Ik zal een paar foto's op mijn blog zetten, maar lang niet allemaal want dan heb ik geen plek meer voor iets anders. Vandaag had ik mijn camera mee genomen toen ik hem ging op halen en toen heeft hij de hele weg naar huis gefotografeerd. Van alle mensen die we tegen kwamen nam hij ongegeneerd foto's en ook van elke plantje en van elke auto. Toen we thuis aan kwamen was mijn camera helemaal vol en dat zegt wel wat, want het is mij nog nooit gelukt.
Wat heb ik voor de rest nog gedaan... Ojaa Linette heeft me gister het postkantoor laten zien en daar heb ik postzegels gekocht (wat een verassing). Nu kan ik ook de mensen zonder computer berijken, mijn oma's :)
Morgane kan sinds een paar dagen ineens in haar eentje rechtop blijven zitten. Dat ziet er heel grappig uit want ze wiebeld de hele tijd heen en weer, maar het gaat steeds beter en ze blijft een ontzettende lieve, vrolijke en schattige baby. Ik vind het leuk om te zien hoe ze veranderd. Ik maak nu haar eerste levensjaar mee, dus ik ga haar zien zitten, kruipen, leren eten en misschien wel lopen.
Voor de rest heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen. Zo spannend is het hier nou ook weer niet. Ik heb al mijn huishoudelijke taken gedaan en met Oscar gespeeld. Alles gaat steeds beter en makkelijker waardoor er minder te vertellen valt. Maar ik blijf jullie op de hoogte houden, ookal vallen jullie in slaap bij mijn eentonige verhaaltjes :)
Berijken, hahaha, verwaarloos je Nederlands niet!
Is maar goed ook dat je ons op de hoogte hou.
Wil alles weten.
Je doet het goed en ben trots op je.
Dikke kus je tantetje
Heb net de foto's bekeken.
Wat een leuke kindjes en gezellig huis.
Nog een dikke kus
Nu heb ik een heeeeeel goed beeld gekregen van de familie en het huis in Penn. Leuk om te zien.
liefs mama
hallo Liloe ik kijk iedere keer weer uit naar je vertelseltjes dus waag het niet om niet meer te schrijven, ze zijn veel te leuk.
liefs
Wat een leuke foto's!! Oscar wordt vast een goede fotograaf!;)
Leuk om ook het huis te zien op de foto's.
xx