party :)
Vrijdag avond ben ik met alle aupairs uit Tylers Green (op 2 na) naar een club geweest in Beaconsfield. Eerst twijfelde ik of ik mee zou gaan. Het is een beetje vreemd om met mensen te gaan die ik amper ken, maar uiteindelijk hadden ze me overtuigd en ben ik toch gegaan. We kwamen daar om al om kwart over 9 aan, want voor half 10 kon je gratis naar binnen. Eenmaal binnen was er natuurlijk nog helemaal niemand. De club was enorm. Ze hadden er banken, tafels en stoelen en een grote dansvloer. Er waren twee barren en twee plekken met wc's, misschien kan ik wat foto's van de club vinden op internet dan kunnen jullie het zelf zien.
Tijdens de avond heb ik weer nieuwe au pairs ontmoet een hoop uit Beaconsfield en 1 uit een klein dorpje ergens in de buurt. Dat meisje uit het kleine dorpje heet Svenja en ze was pas aan gekomen. Ook Duits natuulijk, maar dat verbaasde mij niet meer. Ze is heel aardig en met haar heb ik mijn huge cocktailkan gedeeld. In tussen werd het steeds drukker en gezelliger en werd het een hele leuke avond.
We waren met een taxi naar Beaconsfield gekomen en moesten ook weer met een taxi terug naar huis. Cassandra (een Canadese aupair) belde een taxi en toen we een taxi zagen staan dachten we dat het de onze was. Wij stappen met zijn alle in en zeggen dat we naar Penn willen, maar de taxi chauffeur rijdt weg in de tegenovergestelde richting. Wij dachten het zal wel een kortere weg zijn ofzo, maar op gegeven moment zaten we op een grote weg richting Oxford! Daar klopte helemaal niks van, want ons ritje naar huis zou maar 10 minuten moeten duren en we waren al veel langer onderweg. Toen iemand aan de taxichauffeur vroeg waar we heen gingen bleek dat hij het zelf niet eens wist. Na veel gezeur heeft hij ons uiteindelijk afgezet in High Wycombe, wat veel verder weg ligt van Penn dan Beaconsfield, en hebben we een andere taxi genomen naar huis. Dat was een heel raar eind van een leuke avond.
De volgende dag ben ik met Linette naar High Wycombe gegaan. Daar hebben we heerlijk geshopt en natuurlijk weer heerlijk gegeten bij starbucks. Om 3 uur hebben we Svenja op gepikt bij het busstation, want ik had haar uitgenodigd om met ons naar de bioscoop te gaan. Weer hebben we wat gedronken bij de starbucks en toen zijn we opweg gegaan naar de bios.Waar wealle drie een gratis boek kregen (ik geloofde hem eerst niet toen we hetkregen en hebhem waarschijnlijk heel dom aan gekeken, wie geeft er nou boeken weg!).We hebben we de film Abduction gezien met Taylor Lautner! Al denk ik dat hij er beter uit ziet dan dat hij kan acteren. Het verhaal van de film was een beetje vaag, maar het was gezellig en we hebben een hoop popcorn gegeten. Toen de film was afgelopen moesten we ons heel erg haasten om Svenja naar het treinstation te brengen, want de film duurde langer dan we dachten. Uiteindelijk is Svenja in haar eentje verder gerend naar het station en miste Linette en ik net de bus waardoor we een uur moesten wachten. Dat uur hebben we goed benut door een heerlijke pizza te halen bij domino's (jaa die hebben ze ook hier in Engeland). Uiteindelijk was ik pas om 10 uur thuis en ben ik gelijk naar mijn bedje gedaan.
Vandaag heb ik een lekker rustig dagje en doe helemaal niks :) Ik heb vanochtend lekker lang geskyped met lori en nog even met mijn familie. Nu ga ik lekker verder lezen in mijn boekje. Ik rust nu lekker uit want morgen begint de week weer en moet ik er weer tegen aan. De afgelopen dagen zijn ontzettend snel gegaan en ik kan niet geloven dat er nu al twee weken voor bij zijn!
tjee liloe, ik zit elke keer weer met verbazing je geweldige geschreven blogjes te lezen (want wat schrijf jje leuk)
maar jij maakt wat mee, wat een avontuur is het
niet alleen het aupair zijn is een avontuur maar ook het verkennen van de stad-plaatsjes
met al die vreemde meiden op avontuur gaan en de feestbeesten uithangen in pubs en clubs!!!
eigenlijk ben ik wel een beetje jaloers hoor, geniet van dit alles tis heel bijzonder wat je nu mee maakt!!!!
tot de volgende blog, liefs xxx mloes
Volgens mij heb je je plekkie aardig gevonden! :D
Hoi Liloe,
Iedereen hier thuis leest je leuke stukjes die schrijft.
Groetjes Astrid
Hee liloe, wat een mooie verhalen.
Ik blijf lezen hou me op de hoogte.
Geniet ervan!