Renske in England

Vrijdag om ongeveer 11 uur werd ik gebeld. Het was Renske, die niks begreep van de bus op het vliegveld. 'De vrouw achter de balie zegt dat het 2 uur duurt met de bus terwijl jij zei dat het 1 uur was.' Dus ik op internet kijken, daar stond toch echt dat maar 1 uurtje duurde. Nog 3 keer gebeld en Renske is nog 2 keer naar de vrouw bij de balie geweest, maar we kwamen er niet uit. Ik nog een keer op internet kijken. 'Er staat toch echt dat het een uur duurt van Luton naar Wycombe' 'Luton? Luton? Ik sta op Stansted hoor' Oeps verkeerde vliegveld. En zo kwam het dus dat Renske 3 uur later dan gepland in Wycombe was. Maar het belangrijkste was, dat ze er was.

Natuurlijk eerst wat bij de Starbucks gedronken en daarna op weg naar huis. Om gezellig met mijn hostfamily te eten. Oscar had gelijk 3 keer zoveel energie toen hij Renske zag en Marcel durfde niet eens aan tafel te gaan zitten. Gelukkig was Morgane gewoon zich zelf.

Zaterdag zijn we vroeg op gestaan en naar London gegaan. Waar ik eindelijk in de London Eye ben geweest! Was zo mooi! Ik was alleen duizelig. Niet omdat het zo hoog was maar omdat dat ding, denk ik, een beetje wiebeld. Ook regende het een beetje, waardoor er allemaal spetters zaten aan 1 kant van ons bolletje, maar de andere kant was droog en het uitzicht was nog steeds geweldig. Daarna hebben we daar nog rondgelopen, naar de Bigben en Westminister Abbey. Na dat bewonderd te hebben zijn we naar The Natural History Museum geweest. Om een mooie foto te maken van de wereld. Wat we al een keer eerder hadden gedaan, 4 jaar geleden om precies te zijn met school. Na de foto gemaakt te hebben zijn we gelijk weer naar buiten gegaan en hebben de Royal Albert Hall op gezocht, wat best een mooi gebouw is. En toen wa het eindelijk tijd om te gaan shoppen in Oxford street. Daar hebben we allebei schoenen gekocht en ik ook nog een jas :) In de trein naar huis hebben we sushi gegeten, hmm.. Thuis hebben we ons om gekleed en zijn naar Suus en Jolijn gegaan, hebben taxi gebeld en zijn naar Revolution in Beaconsfield gegaan.

De volgende dag natuurlijk heel lang in bed gelegen en 's middags naar de bioscoop geweest in Wycombe. Naar The Lucky one, hele goede film, echt een aanrader. Natuurlijk wel weer tranen. Na afloop hebben we lekker bij Zizzi gegeten en thuis hebben we nog een film gekeken. (ben natuurlijk in slaap gevallen).

En toen was het alweer maandag, de laatste dag. We hadden de bus gemist of hij is gewoon niet gekomen (dat weten we niet zeker), dus Odile bood aan ons naar Wycombe te brengen. Natuurlijk wilde Oscar en Marcel allebei mee, wat nog voor tranen zorgden. Maar uiteindelijk zaten we allemaal in de auto en waren we als nog lekker vroeg in Wycombe. Daar hebben we eigenlijk niet zoveel meer gedaan. Nog wat bij de Starbucks gedronken en een beetje rond gelopen en toen moest Renske alweer weg met de bus. Dus heb ik weer lekker staan huilen. Het liefst had ik zelf ook in de bus gezeten, maar ik hoef nog maar even en ik ga het afmaken. Ik kijk alweer uit naar het volgende bezoek :)

Evelyn

Fijn dat je kan terugkijken op een gezellig weekendje samen met Renske. Het nadeel is dat afscheid nemen na zo'n heerlijk weekend extra moeilijk is. Maar daar kom je vast wel weer overheen. tot binnenkort!
kus mama

Renskieee

Ahhh liloetjeee ik ga je ook missen! Ik heb het wel echt heel leuk gehad in Engeland! Eigenlijk wil ik nog wel een x, maar zoals je weet ben ik nu aardig blut haha kussieee

mloes

wat een goeie vriendin heb je toch, jullie hebben werkelijk een heerlijk weekendje gehad, enne natuurlijk ga je dit afmaken why not....!!!!!!!!